Sondaj IRES. Cum apreciați activitatea primarului Sectorului 6?

Data publicării:
manescu-1

Întrebaţi ce părere au despre Bucureşti, 64 la sută dintre cei chestionaţi spun că, din punctul lor de vedere, lucrurile merg în direcția greşită şi doar 25 la sută consideră că se îndrepată într-o direcție bună.

Faţă de anul 2012, când au avut loc precedentele alegeri locale, 12 la sută dintre cei chestionaţi cred că situaţia din Sectorul 6 este mai bună, iar 29 la sută susţin că este mai proastă.

Printre principalele probleme ale Sectorului 6, pe care viitorul primar ar trebui să le rezolve, au fost menţionate mizeria de pe stradă, modul defectuos în care se colectează gunoiul, poluarea, lipsa spaţiilor verzi şi a celor de joacă, dar şi situaţia în care se află parcurile din Sector. Mai mult, oamenii se plâng şi de aglomeraţia din trafic, de lipsa locurilor de parcare şi de situaţia precară a transportului public.

Datele nu sunt tocmai suprinzătoare, având în vedere că 45 la sută dintre cei care au răspuns întrebărilor sondajului consideră activitatea Primarului Sectorului 6, Rareş Mănescu - foarte proastă. Doar 6 la sută spun că acesta a avut o prestaţie bună.

În ceea ce priveşte prezenţa la scrutinul din 5 iunie, 58 la sută dintre cei din Sectorul 6, întrebaţi dacă vor merge la vot, sunt siguri că o vor face, iar 12 la sută declară că nu vor merge la urne.

Sondajul IRES a fost realizat telefonic, pentru Digi24, în perioada 20 - 21 mai, pe un eşantion reprezentativ de 1.104 persoane cu drept de vot în Sectorul 6. Marja de eroare este de 3%.

Mai multe date din sondajele pre-electorale IRES pentru Digi24 puteţi vedea de la 20:30 în emisiunea Proiect de ţară.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri