Tencuială căzută în timpul serbării

Data publicării:
tencuiala cazuta

Bucata de tencuială din tavan a căzut în timpul serbării, când în sală erau şi părinţii şi bunicii celor 15 copii. În ciuda incidentului, educatoarea i-a încurajat să continue programul artistic.

Casandra Ţîrea, părinte: „Unii dintre ei s-au speriat, alţii nu, sunt prea micuţi ca să îşi dea seama. Am rămas uimiţi, nimeni nu a ştiut ce să zică. De la începutul anului şcolar ni s-a promis că îi mută pe copii şi că se renovează dar nu s-a întâmplat nimic.”

Grădiniţa din Prejmer a fost construită în anii '80 şi de atunci au fost făcute numai reperaţii minore.

Ruxandra Morar, reporter Digi24: „Lă grădiniţă învaţă 80 de copii dar acum este perioada vacanţei, iar pe uşă este pus lacătul. Contactat telefonic directorul în subordinea căruia se află grădiniţa ne-a mărturisit că nu ştie nimic despre acest incident, ba mai mult că el este informat despre evenimentele care se petrec în instituţie, doar atunci când acestea sunt foarte grave.”

Primarul spune că structura este solidă şi promite că până la toamnă, tavanul va fi reparat. Peste trei ani, copiii ar urma să fie mutaţi într-o clădire nouă.

Ştefan Todorică, primarul din Prejmer: „Vom schimba elementele de şarpantă pentru că s-au produs nişte infiltraţii în timp, nu mai folosim ipsos, curăţim partea de ipsos şi punem tavan fals din rigips, ignifug. Un eveniment nefericit.”

De asemenea, primarul spune că nu au putut interveni până acum pentru că terenul pe care este grădiniţa aparţine bisericii evanghelice. Urmează ca acesta să fie donat Primăriei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri