Arest preventiv pentru șase inculpați din dosarul ANRP 4

Data publicării:
dna-1

Decizia a fost anunțată înainte de ora 15:30 la Instanța supremă în prezența avocaților celor șase inculpați pentru care s-a decis măsura arestului preventiv, dar și în prezența a doi dintre inculpați: Lăcrămioara Alexandru, fostă membră a comisiei centrale pentru stabilirea despăgubirilor, și fostul expert, care este acuzat că a supraevaluat cu 87 de lei terenul pentru care omul de afaceri solicitase despăgubiri.

Crinuța Dumitrean, fostă șefă a ANRP, este în continuare la Maternitatea Polizu, încă din seara reținerii sale. Ea a invocat probleme de sănătate legate de sarcină.  

Citiți și

Ioan Oltean şi Cătălin Teodorescu şi-au trimis avocaţii la Parlament, să le studieze dosarele

Spovedanie în fața procurorilor DNA. Preotul din Chitila, denunțător în dosarul ANRP 4

Deputaţii Ioan Oltean şi Cătălin Teodorescu, pentru care DNA a cerut Parlamentului încuviinţarea arestării preventive în acelaşi dosar ANRP 4, n-au venit azi la Parlament să-şi studieze dosarele. Acuzaţi de fapte de corupţie, ei şi-au trimis avocaţii la Palatul Parlamentului.

Ioan Oltean şi Cătălin Teodorescu vor veni miercurea viitoare să îşi studieze dosarul, în aceeaşi zi urmând să se reunească membrii Comisiei Juridice pentru a da un verdict în sensul dacă dau sau nu aviz pentru încuviinţarea cererii DNA de arestare preventivă a celor doi deputaţi.

Decizia finală o va da plenul Camerei Deputaţilor, care ar urma să se întrunească joi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri