Contestaţia Elenei Udrea privind arestul preventiv, judecată pe 5 martie

Data publicării:
udrea portret

Elena Udrea va mai rămâne în arestul Poliţiei Capitalei cel puţin o săptămână, până pe 5 martie, când instanţa va lua în discuţie contestaţia depusă de avocaţii acesteia.

E. Udrea a fost arestată preventiv pentru 30 de zile în urmă cu două zile. Măsura a fost luată de acelaşi judecător care hotărâse înlocuirea arestului preventiv în dosarul Microsoft cu măsura arestului la domiciliu.

Elena Udrea a primit astăzi şi vestea instituirii sechestrului asigurator.

În dosarul Gala Bute, aceasta este acuzată de luare de mită. Procurorii anticorupţie spun că una dintre probele decisive ar fi că fostul ministru al Dezvoltării ar fi primit, chiar în sediul Ministerului, suma de 900.000 de euro de la un om de afaceri a cărui firmă avea un contract cu statul român.

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a mai fost în arest preventiv. Aceasta a stat în Arestul Poliţiei Capitalei din seara zilei de 10 februarie, când a fost reţinută de procurorii DNA. În ziua următoare, ea a fost arestată prin decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în dosarul "Microsoft". În 17 februarie, Elena Udrea a fost scoasă din arest şi plasată în arest la domiciliu, în urma deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, care a judecat contestaţia deputatului PMP.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri