Oprescu, arest prin spitale

Data publicării:
oprescu cu o tanti cu glucometru

A fost adus aici vineri, de la Spitalul Fundeni, unde trebuia să i se facă o investigație pentru a stabili dacă un nodul pulmonar este de natură canceroasă. Nu a putut face însă investigația, pentru că nu avea glicemia stabilizată, prin urmare a fost transportat la Cantacuzino.

„Se simte relativ mai bine, a fost cât de cât stabilizat, doctorii i-au schimbat regimul și insulina pe care și-o administra singur”, a declarat, vineri seară, Viorel Mocanu, avocatul lui Sorin Oprescu.

Apoi va fi prezentat celor de la Institutul Oncologic pentru a i se efectua acea investigație în parametri normali”, a precizat avocatul. Întrebat când se va întâmpla aceasta, avocatul a spus că decid medicii de la Cantacuzino, atunci când vor considera că este stabil, iar riscul de deces este eliminat.

Prin urmare, la începutul săptămânii viitoare, Sorin Oprescu va fi supus unei investigaţii, pentru a se stabili dacă suferă de cancer pulmonar. 

Sorin Oprescu a fost arestat preventiv la 7 septembrie, iar de atunci s-a confruntat cu mai multe probleme medicale, el fiind internat patru zile la Spitalul Universitar de Urgență București, unde a fost supus unor investigații amănunțite. De asemenea, Oprescu a fost internat joi la Spitalul Fundeni, după care a fost mutat la Institutul Paulescu.

Potrivit DNA, în perioada 2013 — 2015, un grup bine organizat, la care a aderat și Sorin Oprescu, a înființat în administrația locală din municipiul București un sistem prin care operatorii economici care doreau să primească anumite contracte din partea instituțiilor publice aflate în subordinea primarului trebuiau să remită o parte din profitul brut realizat din execuția acelora, cu titlu de mită, unor factori de decizie din cadrul aparatului primarului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri