Procurorii DNA au extins urmărirea penală în dosarul lui Radu Mazăre

Data publicării:
mayare dna 2

Actualizare 12.30. Radu Mazăre a declarat la ieşirea de la sediul DNA că procurorii au extins urmărirea penală împotriva sa, pentru fals în declaraţii în legătură cu declaraţiile sale de avere.


Întrebat în legătură cu decizia pe care instanţa ar urma să o ia vineri când se judecă recursul procurorilor DNA la decizia de a fi cercetat în libertate sub control judiciar, Radu Mazăre a spus: „Cu toţii ne gândim la ziua de vineri, că e Vinerea Mare”.

El a făcut aprecieri şi în legătură cu scandalul legat de recentele afirmaţii ale preşedintelui Traian Băsescu: „Firea a dat dovadă de curaj, le-a dat lecţii multor mormoloci din politica românească”.

Radu Mazăre s-a prezentat ieri la sediul Poliţiei Judeţene Constanţa, aceasta fiind una dintre condiţiile eliberării sub control judiciar. El a susţinut că dacă va fi menţinută decizia de a fi cercetat sub control judiciar, de Înviere se va afla în campusul „Henri Coandă”.

Motivele pentru care judecătorii au respins arestarea preventivă a primarului municipiului Constanța au fost publicate. Judecătorul instanţei supreme care a decis cercetarea lui Radu Mazăre în libertatespune că probele din dosar sunt neconcludente.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri