JURNALUL DE SEARĂ. De la „Fă, Doina!”, la „Fă, Ponta!”. Cum comentează purtătorul de cuvânt al premierului

Data publicării:
mirel palada captura

„Ca specialist în comunicare vă răspund, pentru că presa obiectivă și imparțială, cum este ea de regulă, a prezentat acest eveniment de manieră uşor modifocată. Premierul a zis „Mă, Doina”, presa a făcut un titlu de glorie din a scoate în evidență că a zis „Fă, Doina”, ceea ce premierul nu a făcut”, a spus Mirel Palada, la emisiunea Jurnalul de Seară.

Presa a relatat că, în aprilie, la vizita antrerioară,Victor Ponta s-ar fi adresat ministrului Pană spunând: „Tu ce faci, fă, Doina, aici? Aveai chef de nişte inundaţii?”.

Astăzi, Victor Ponta i s-a adresat ministrului Apelor de data aceasta cu formula „doamna Doina Pană”, iar când vicepremierul Liviu Dragnea încercat să-i spună „măi, Doina,”, premierul l-a apostrofat: „iar aud cine ştie ce”.

„Premierul a scos în evidență acest aspect și faptul că, dincolo de toate detaliile astea, care poate sunt gustoase pentru anumite persoane, dar care rămân detalii, e mult mai important ce faci. „Fă”, în cazul de faţă, e imperativul de la „a face”, cum sper că își dă seama lumea și nu continuăm gluma de manieră acuzatorie”, a explicat în această seară Mirel Palada.

Purtătorul de cuvânt al premierului a spus că ceea ce trebuie scos în evidență este faptul că digul de la Beiu a fost ridicat și că Guvernul este interesat de siguranța celor expuși inundațiilor.

Mirel Palada a mai spus că premierul a făcut aluzie la episodul din aprilie pentru a scoate în evidenţă maniera în care acest incident a fost tratat și diferenţa dintre lucrurile minore şi cele importante cu adevărat”.

„Premierul a spus în mod repetat că nu a spus „Fă, Doina”, ci doar că unele persoane au vrut să audă asta, cand el a spus „Mă, Doina”. A venit să scoată în evidenţă amuzamentul, ridicolul acelei situații şi mai ales al acelui atac și mai ales felul în care poți să-i interpretezi cuvintele în cheie constructivă, dacă ţii neapărat să te focalizezi pe fonemele „f” şi „ă””, a mai spus purtătorul de cuvânt.

În ceea ce privește plimbarea premierului, alături de vicepremierul Liviu Dragnea și ministrul Doina Pană, într-o barcă trasă de jandarmi, doarece apa era până la genunchi, Mirel Palada spune că este un subiect „făcut din ţânţar armăsar”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri