Liviu Dragnea rămâne coordonatorul PSD

Data publicării:
dragnea cu ponta la psd

La solicitarea tuturor membrilor Comitetului Executiv, va fi în continuare coordonatorul programului nostru național 2016-2020 și evident că în această calitate va fi îndeplini toate sarcinile pe care Comitetul Executiv le va considera necesare pe partea de organizare a partidului, pe partea de coerență între partid, guvern, grupuri parlamentare și, mai pe scurt, va fi în continuare, în ceea ce mă privește ca lider al PSD, partenerul meu în ceea ce am început în 2010 și ceea ce cred că vom continua cu succes și în 2016”, a anunțat președintele PSD, Victor Ponta.

Nu am de gând nici să mă evapor, nici să fug din partid. Rămân în continuare la dispoziția partidului. Împreună cu colegii de partid, cu toată priceperea mea și cu toată expertiza mea și cu toată autoritatea mea, lucru recunoscut și susținut de toți colegii”, a declarat Liviu Dragnea înainte de ședința Comitetului Executiv al PSD.

Procurorii anticorupţie l-au trimis în judecată pe Liviu Dragnea, în 7 octombrie 2013, în dosarul Referendumului. El a fost acuzat că şi-a folosit influenţa în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

Instanța supremă l-a condamnat pe Liviu Dragnea, în 15 mai, la un an de închisoare cu suspendare în dosarul privind fraude la referendumul de demitere al preşedintelui Traian Băsescu. În ziua pronunţării sentinţei, Liviu Dragnea şi-a anunţat demisia din funcţia de ministru al Dezvoltării. Cinci zile mai târziu, în 20 mai, Liviu Dragnea a anunţat că îşi depune, la partid, mandatul de preşedinte executiv al PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri