Miniştrii PSD, evaluaţi în partid

Data publicării:
Conferinta-judeteana-a-PSD-Ilfov- Liviu Dragnea la tribuna psd ro 17 08 2015

 

Liviu Dragnea FOTO: psd.ro

ACTUALIZARE 13.10. Întrebat cum îşi evaluează activitatea, ministrul Eugen Teodorovici a declarat că nu face el acest lucru, ci cei care „i-au dat încredere” şi că, din punctul său de vedere nu a greşit cu nimic.

ACTUALIZARE 11.30. "Acest lucru este decis de Biroul Permanent", a precizat Rovana Plumb, întrebată dacă în cadrul ședinței BPN al PSD ar trebui făcută o evaluare a activității miniștrilor social-democrați din Cabinetul Ponta.

De asemenea, ministrul Muncii a adăugat că "Guvernul își face treaba și există comunicare din partea tuturor", întrebată dacă există probleme de comunicare la anumite ministere pe problemele importante.


Liviu Dragnea: „România are nevoie de construcţie, poate chiar de reconstrucţie, de realizare a unui plan de dezvoltare pe următorii 20, 30 de ani. Ideea unui armistiţiu pe termen lung între forţele politice şi cu implicarea serioasă a preşedintelui e o idee care e necesară pentru a realiza în comun un proiect de ţară.

O pace politică în România nu poate genera decât dezvoltare”.

Liviu Dragnea a precizat că în ședința de astăzi a Biroului Permanent Național al PSD se va discuta despre necesitatea ca miniștrii să informeze constant partidul cu privire la proiectele lor.

„Faptul că noi, la BPN, am cerut și vom cere unor miniștri să prezinte unele informații este un lucru corect și așa se va întâmpla de aici înainte, pentru că a avea susținere politică, pentru a avea susținere în comunicare de la toți membrii PSD în acțiunile guvernamentale, miniștrii trebuie să informeze partidul. (...) Noi nu putem susține public niște inițiative de care aflăm la televizor. Primul-ministru știu că este deschis la această procedură, miniștrii știu că sunt deschiși. Este o mică schimbare a modului cum va relaționa partidul cu Guvernul, dar în sensul bun și pentru partid, și pentru premier, și pentru Guvern”, a susținut Dragnea.

Citiţi şi

Liviu Dragnea, preşedinte interimar PSD: Nu s-a vorbit în partid despre remaniere și nici premierul nu are în gând vreo remaniere

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri