Mircea Geoană: Victor Ponta a abandonat, a aruncat prosopul

Data publicării:
mircea geoana 1

A abandonat, a aruncat prosopul. S-a întâmplat deja”, a spus Mircea Geoană despre situația actuală a premierului Victor Ponta.

Acum cred că își caută o manieră cât de cât plauzibilă, cât de cât onorabilă – dacă acest cuvânt nu este o exagerare – o manieră de a ieși din scenă fără să dea sentimentul că a dat bir cu fugiții. Asta face acum”, a completat fostul președinte PSD.

Această absență repetată, această delegare de responsabilitate, dacă până acum era o problemă legată de lipsa de legitimitate a lui Victor Ponta ca prim-ministru în funcție inculpat pentru fapte de corupție de către DNA și era o problemă de legitimitate, acum are o problemă și de autoritate. În clipa în care vine cineva de la partidul X, în speță PSD, și spune miniștrilor din Guvern cum și ce să vorbească la televizor, în clipa în care vine și spun cum și ce faci... una este să ai o relație și să răspunzi politic în fața partidului, alta este să conduci de acolo. Victor Ponta nu mai este de fapt premierul României, este un politician în căutarea unei soluții care să-i permită să iasă dintr-o situație delicată cu daune personale și colective cât mai mici”, a adăugat Mircea Geoană, președintele Partidului Social Românesc. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri