Prima reacție a șefei DIICOT, după apariția fotografiilor cu Elena Udrea

Data publicării:
alina bica resize 5083802-Mediafax Foto-Razvan Chirita

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Biroul de presă al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (D.I.I.C.O.T.) a trimis un comunicat de presă în acest sens.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Procurorul șef al D.I.I.C.O.T., Alina Mihaela Bica,  înțelege să nu comenteze în spațiul public aspecte care țin de viața privată, desfășurate în cadrul efectuării unui concediu de odihnă. De altfel, procurorul șef al D.I.I.C.O.T. a solicitat astăzi Consiliului Superior al Magistraturii  să declanșeze, de îndată, – prin Inspecția Judiciară a CSM - verificări privind imaginile difuzate de site-ul www.Joscenzura2014.wordpress.com, preluate de mai multe posturi de televiziune în data de 30.10.2014, precum și comentariile efectuate în spațiul public cu acest prilej, de natură a aduce atingere reputației profesionale”, se arată în comunicatul DIICOT.

Elena Udrea, plimbare la Paris cu şefa DIICOT. Site-ul care a publicat pozele a fost şters

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Fotografiile au fost postate pe un site înfiinţat ieri. În imagini apare şi fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţii de pe vremea cand Elena Udrea era ministru, Ana Maria Topoliceanu.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Pe site sunt și chitanțe din care reiese că atât Elena Udrea, cât și șefa DIICOT s-au cazat la un hotel de cinci stele din Paris și facturi care atestă ce servicii au achiziționat de la hotel.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. În februarie 2014, Elena Udrea era doar membru PMP. Alina Bica nu a putut fi contactată până la această oră, iar Elena Udrea va face precizări în cadrul unei conferinţe de presă care va avea loc astăzi.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Elena Udrea, despre fotografiile cu șefa DIICOT: Este un filaj al serviciilor secrete

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri