Reacția lui Traian Băsescu după dezvăluirile Adrianei Săftoiu din volumul "Cronică de Cotroceni"

Data publicării:
basescu fb maini-2

Nu am citit cartea doamnei Săftoiu, sunt mulți oameni amărâți în ziua de azi. Probabil nu mai e o perioadă în care mai sunt și alte surse de venituri și atunci să îți încalci onestitatea față de un om care a avut încredere în tine... Slavă Domnului că m-am oprit cu încrederea în 2007: cu toți consilierii am avut despărțiri amiabile, cu Adriana Săftoiu, e mult mai complicată motivația și nu aș intra în ea.

Încep consilierii să trăiască de pe urma faptului că trăiesc doi-trei ani lângă președinte. Să știți că orice consilier, în momentul în care se angajează la Cotroceni, semnează un angajament de loialitate care nu are termen de prescripție”, a spus Traian Băsescu într-o emisiune televizată.

Fostul președinte a completat discuția vorbind despre încredere și loialitate:„Familia a fost mereu alături de mine și, pot să spun, din punct de vedere al loialității, Elena Udrea”.

Citiți și: Adriana Săftoiu: „Traian Băsescu și Elena Udrea se comportau ca doi adolescenți pe care nu trebuie să îi prindă mama”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri