Sala Polivalentă din Craiova, pregătită pentru Consiliul Național al PSD

Data publicării:
ponta sala

Aproape 50 de oameni au pregătit Sălii Polivalente pentru marele eveniment. Au cărat o mie de scaune pe care le-au aşezat la linie şi au urcat pe scenă toată aparatura tehnică necesară.

Sala Polivalentă din Craiova a fost special amenajată pentru organizarea consiliului național al PSD. A fost amplasată o scenă, un sistem de iluminare performant și au fost aduse peste 1000 de scaune. La acest eveniment sunt așteptați peste 6000 de membrii PSD din toată țara.

Echipele care au filmat pregătirile au fost însă însoţite la fiecare pas de preşedintele filialei PSD Dolj. Acesta a avut grijă ca jurnaliştii să nu discute cu nimeni altcineva în afară de el.

Vrem să fim o gazdă bună pentru cei care vin la noi și vrem ca totul să iasă foarte bine.Așa că ne așteptăm la un eveniment de valoare,la un eveniment în care să arătăm forța PSD-ului”, a spus Claudiu Manda, preşedinte PSD Dolj.

Nu doar Sala Polivalentă a fost pregătită, ci şi întregul oraş. Încă de la intrarea în Craiova, în toate intersecţiile au fost amplasate indicatoare speciale care arată drumul spre locul în care se va desfăşura Consiliul Naţional al PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri