O autostradă neterminată le dă bătăi de cap locuitorilor

Data publicării:
autostrada transilvania

Utilajele care au adus materiale de construcţii au distrus drumurile din zonă, iar şoferii se plâng că nu mai pot circula pe astfel de şosele. Camioanele grele de zeci de tone, care în urmă cu câţiva ani transportau materialele necesare pe şantierul autostrăzii, au degradat zi de zi un drum din nordul judeţului Bihor.

Pe drumul naţional 19 B, între Săcuieni şi Nuşfalău, şoferii sunt nevoiţi, cu bună ştiinţă, să încalce regulile de circulaţie şi merg doar pe mijlocul șoselei.

Utilajele grele care au lucrat la construirea viaductului autostrăzii Transilvania au contribuit la deteriorarea drumului, chiar dacă ar fi trebuit construite căi speciale de acces pentru acestea.

După ce lucrările au fost întrerupte, au dispărut și firmele care ar fi trebuit să refacă şoseaua. Primarul dintr-o localitate aflată pe drumul naţional a solicitat Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) să aloce fonduri pentru reparaţii. I s-a răspuns că drumul va fi reabilitat doar după terminarea lucrărilor la autostradă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri