Omul care a transformat bonurile fiscale într-o afacere

Data publicării:
bonuri fiscale multe

„Astăzi am strâns vreo 10.000 de bonuri aşa, la prima fază, de la prieteni. Şi mâine dacă mă mai întâlnesc cu alţii şi mai au strânse iar, la fel, le verific, şi bineînţeles că dacă câştigăm ceva le dau şi lor.”

Constantin Lungu s-a remarcat şi la prima extragere a loteriei bonurilor, atunci când a apărut la sediul ANAF din Arad cu 23 de bonuri câştigătoare, majoritatea adunate de la un supermarket. De data aceasta, arădeanul s-a gândit să-i pună pe alţii să adune bonuri fiscale. Se laudă că pentru o sacoşă plină plăteşte chiar şi 20 de lei. Afacerea pare mulţumitoare atât pentru vânzător, cât şi pentru cumpărător.

Deşi a avut multe bilete câştigătoare la prima extragere, Constantin Lungu va primi doar 1.200 de lei în schimbul lor. Totuşi, crede că la extragerile viitoare va câştiga mai mult.

„O să vină data când o să fie 800- 900 şi ceva de RONi şi poate o tură sau două nu o să aibă nimeni nici un bon. Atunci o să fie concursul mare! Atunci o să fie lupta”, spune Constantin Lungu.

Peste 18.200 de români au câştigat la prima extragere a loteriei bonurilor. Fiecare premiu a valorat până la urmă doar 55 de lei, cu mult sub aşteptările iniţiale ale participanţilor. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri