Un claxon blocat a ținut treaz un cartier întreg

Data publicării:
claxon

Joi după-amiază, la ora 16, liniştea locatarilor de pe strada Gheorghe Ivănescu din Timişoara a fost spartă de un sunet ascuţit şi constant. Una dintre maşinile parcate lângă un bloc a început din senin să claxoneze fără oprire. Nici urmă însă de proprietar, nici măcar după o noapte întreagă. Zeci de reclamaţii au curs la Poliţie, dar, legal, nu s-a putut face nimic.

- Secţia 5 Bună ziua.

- Bună ziua, o sesizare cu o maşină care sună în parcare de 24 de ore încontinuu pe strada Gheorghe Ivănescu 53-57.

- Da, s-a mai sunat. Tot de la dumneavoastră de acolo.

- Şi ce aţi rezolvat dumneavoastră? Sau ce măsuri aţi luat?

- Nu se poate rezolva nimic.

- Va fi identificat proprietarul pentru că nu e pe Timişoara, e de Bucureşti. Procedura e mai greoaie.

În câteva minute a ajuns şi un echipaj de poliţiei. Agenţii s-au plimbat în jurul maşinii şi au vorbit cu locatarii furioşi. Mai mult n-au putut face pentru că parcarea este privată.

Este revoltător, de la ora 4 ieri după masă sună. Cum ați dormit? Nu mă întrebați, nu mă întrebați, cred că nimeni din bloc nu a dormit, cred că e ceva crunt”, spune o locatară din zonă.

Din sufragerie se aude foarte nasol. E cineva din zonă, din bloc? Da, e o doamnă în vârstă, dar nu o găsim”, spune un alt locatar.

După aproape 24 de ore, proprietara maşinii s-a întors şi a plecat rapid fără să fie văzută. Ea va primi prin poştă o amendă pentru tulburarea liniştii publice de până la 1.000 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri