METEO. Cum va fi vremea până sâmbătă

Data publicării:
Ploaie ploi vant vremea meteo - Guliver Getty Images

Mâine va ploua pe arii extinse în vestul şi sud-vestul ţării, mai ales după orele amiezii, în timp ce în restul teritoriului ploile vor apărea pe spaţii mici, abia după lăsarea serii. Vântul va prinde putere îndeosebi în regiunile vestice şi la munte. Temperaturile vor scădea accentuat în Banat, unde nu se vor depăşi 15 grade, dar în sud-est se vor atinge 24 de grade.

Joi, temperaturile vor scădea accentuat în sud-vestul ţării şi nu vor mai trece de 10 grade, însă în sud-est şi în centru vremea se menţine caldă. De vineri se răceşte peste tot, dar cel mai frig va fi sâmbătă când, în Bucovina, temperaturile vor fi negative şi pe parcursul zilei. Ploile vor cuprinde treptat toată ţara, iar la munte şi prin Moldova se vor transforma în lapoviţă şi chiar ninsoare.

La ce să se aștepte bucureștenii

La noapte, cerul va fi variabil în București şi vântul abia se va simţi. Spre dimineaţă se poate forma ceaţă, mai ales în zona preorăşenească, iar termometrele vor indica în jur de 10 grade.

Pe parcursul zilei de mâine, vremea se menţine caldă şi frumoasă în Capitală. După prânz, temperatura aerurului va oscila în jurul valorii de 22 de grade, în timp ce presiunea atmosferică va continua să scadă.

Joi va ploua din când în când, iar vântul se înteţeşte. De vineri aerul rece ajunge şi în Capitală, aşa că temperaturile vor scădea brusc şi vor fi cu 10 grade sub cele normale. Iată, doar 8 grade se vor înregistra sâmbătă la amiază. Ploile se opresc, dar vântul va continua să sufle cu putere şi va spori senzaţia de frig.

Mai multe amănunte, în fișierul video atașat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri