Capitala gropilor. Venirea primăverii scoate la iveală craterele din asfalt

Data publicării:
groapa asfalt bucuresti

În urmă cu exact o lună, Administraţia Străzilor Bucureşti anunţa cu surle şi trâmbiţe că începe asfaltarea. Şoferii văd însă altceva: „Gropi, şanţuri, cratere. Plombe. Vestitele plombe”, după cum spune unul dintre ei.

Firmele cu care are contract Administraţia Străzilor au primit ordin să acopere provizoriu gropile şi să revină pentru asfaltare când termometrele trec de opt grade Celsius. Problema este că nici plombele nu au ţinut.

Pe Şoseaua Colentina, de exemplu, un crater mai mare de un metru le dă fiori şoferilor de două luni. Şi astăzi groapa era la locul ei.

De câteva zile, printre şoferii din Capitală circulă o nouă glumă: adevăraţii vestitori ai primăverii nu mai răsar din pământ, ci din asfalt.

Întreg Bucureştiul este năpădit de gropi. Zeci de străzi sunt ciuruite. Cele mai multe gropi sunt pe marile bulevarde şi pe străzile reparate anii trecuţi.

Responsabile sunt mai multe firme din Capitală. Administraţia Străzilor nu a putut spune astăzi dacă a penalizat în vreun fel vinovaţii. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri