Hoț de ambulanță. Polițiștii caută un bărbat care a furat o Salvare aflată în misiune

Data publicării:
ambulanta clasica-1

Poliţiştii clujeni spun că au avut nevoie de timp pentru a verifica informaţiile pe care le-a dat şoferul ambulanţei despre cel care i-a furat maşina. El le-a spus oamenilor legii că suspectul ar putea fi o cunoştinţă de-a sa, însă verificările făcute de poliţişti au contrazis această ipoteză. Incidentul a avut loc la prânz. Şoferul ambulanţei, aflat la o intervenţie, a lăsat maşina cu motorul pornit şi cu cheia în contact.

Un necunoscut a urcat la volan şi a mers cu autospeciala circa 150 de metri până la un semafor. A fost ajuns însă de şoferul ambulanţei, care a scos cheile din contact. Bărbatul a fugit, iar angajatul Ambulanţei şi-a anunţat şefii şi şi-a continuat misiunile. Nu există prejudicii în acest caz, dar poliţiştii au anunţat că efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul şi pentru identificarea bărbatului.

Șeful serviciului de ambulanță din Cluj, Horia Simu, spune că este pentru prima dată când aude de un astfel de incident, dar că i s-a înâmplat să i se fure targa, în timpul unei intervenții. Urmăriți declarațiile sale în materialul video atașat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri