Zece persoane, între care patru copii, rănite într-un accident

Data actualizării: Data publicării:
112

Zece persoane, între care patru copii, au fost rănite într-un accident produs, vineri seară, pe drumul naţional (DN) 1, în localitatea Băneşti din judeţul Prahova, în care au fost implicate două autoturisme şi o cisternă, scrie News.ro.

112
Foto: INQUAM Photos

Soferul unui autoturism a acroşat o altă maşină care circula în acelaşi sens, proiectându-o pe sensul opus unde a intrat în coliziune cu o cisternă goală, care circula regulamentar, au declarat reprezentanţii Poliţiei Prahova.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, şase adulţi şi patru copii au fost răniţi uşor, refuzând transportul la spital şi primind îngrijiri medicale la faţa locului.

În urma accidentului, cele două benzi ale sensului de mers Braşov – Ploieşti au fost complet blocate, circulaţia rutieră fiind dirijată pe celelalte benzi rămase libere, pe sensul de urcare către munte.

Circulaţia rutieră pe DN 1, în zona în care s-a produs accidentul a fost reluată în condiţii normale, în jurul orei 22.00, potrivit centrului Infotrafic.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri