Bugetarii şi-au scurtat săptămâna de lucru: „Ne-a lăsat libere să putem prepara cozonacii”

Data publicării:
ghiseu functionari - captura

Rovana Plumb a plecat miercuri la Paris, unde a fost primită de preşedintele Franţei. Conform anunţului făcut la plecare, vizita ar fi trebuit să dureze o singură zi, însă angajații ministerului ştiu că ministrul revine în ţară abia în această după-amiază.

Rovana Plumb, ministrul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice a participat la lansarea Platformei Europene pentru Drepturile Femeilor din Europa. Evenimentul este organizat în contextul aniversării de către Franţa a 70 de ani de la acordarea dreptului de vot femeilor şi a 15 ani de la includerea în Constituţia Franceză a principiului parităţii.

O zi mai scurtă au avut şi unii primari de sector. Printre cei care au fost de negăsit este și Marian Vanghelie.

Și primarul Cristian Popescu - Piedone le-a făcut o surpriză subalternilor. Angajatele de la Primăria Sectorului 4 au primit liber în Vinerea Mare.

Ne-a lăsat libere ca să putem prepara cozonacii, pentru a finaliza curăţenia în case, cu promisiunea fermă că, pe 22, imediat după Paşte, vom organiza un concurs de cozonaci”, spune Cristina Popa, purtătorul de cuvânt al Primăriei sectorului 4.

Vinerea Mare a fost vinerea liberă şi pentru cei mai mulţi dintre angajaţii Direcţiei Regionale a Finanţelor Publice de la Cluj-Napoca. Din 19 ghişee care ar fi trebuit să fie deschise astăzi, mai puţin de un sfert au avut program cu publicul.

Majoritatea bugetarilor vor avea liber şi luni, a doua zi de Paşte.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri