O firmă cu un angajat are cea mai mare datorie la Fisc

Data publicării:
dosar acte anaf

Este vorba despre Oana Management, o companie înregistrată în Buzău, cu un singur angajat, care a acumulat până acum datorii de 455 milioane de lei.

În acte, respectiva firmă are doi patroni, cetăţeni români, şi se ocupă cu oferirea de servicii de consultanţă în afaceri.

Fiscul a dat publicității, marți, lista „rușinii” - cu firmele mari și mijlocii din România care au datorii semnificative la stat.

Sunt 2.500 contribuabili mijlocii care au restanţe la bugetul de stat - în total, 3,8 miliarde de lei. Din această sumă, 316 milioane de lei reprezintă obligaţii de plată contestate.

În ceea ce privește companiile mari, aproape două sute de mari firme datorează statului, în total, 2,7 miliarde de lei. Din această sumă, restanţe în valoare de aproximativ 417 milioane de lei au fost contestate de respectivele companii.

Potrivit ANAF, peste 400 de milioane de lei are de plătit European Food, mai mult decât au de dat, împreună, ocupantele următoarelor două poziţii în top - Complexul Energetic Hunedoara şi Societatea Română de Televiziune.

Mai precis, European Food are o datorie de 401 milioane de lei. Pe locul al doilea este Complexul Energetic Hunedoara, cu 175 milioane de lei, iar pe locul al treilea - Societatea Română de Televiziune, cu 170 de milioane de lei.

Clasamentul e completat de Doly-Com, o companie datorii de 170 de milioane de lei şi de Public Games, cu datorii de peste 89 de milioane de lei.

Lista completă a datornicilor o găsiţi aici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri