Jack Nicholson ar investi într-un complex hotelier din Olimp

Data publicării:
Jack-Nicholson

Jack Nicholson este acţionar într-un fond de investiţii care ar putea cumpăra compexul din Olimp, spun jurnaliştii economici .

Dan Carol, ziarist wall-street.ro: „Informaţie pe care noi am obţinut-o pe surse, dar pe care nu am confirmat-o cu Jack Nicholson sau cu agentul lui din America.”

Complexul Panoramic-Amfiteatru-Belvedere din Olimp este acum una din epavele de pe litoralul românesc.

„Cu ani în urmă arătau excelent, dar acum nu știu de ce. Nu știu ce interese sunt de le lasă așa. ”

***

„Când eram mai tânăr erau frumoase, mai venisem. Acum, de vreo 10 ani este aceeași imagine.”

***

„Mobilier și interioare degradate, adică de acum 30 de ani.”

Înainte de Revoluţie, cele trei hoteluri erau un fel de oraş interzis pentru turistul de rând. Acolo aveau acces doar străinii şi nomenclaturiştii. Tot aici s-au turnat în urmă cu aproape patru decenii mai multe scene din filmul Nea Mărin Miliardar.

Complexul are peste 700 de camere și este întins pe o suprafață de şase hectare. Jurnaliştii de la wall-street.ro spun că întreg complexul şi-ar putea redobândi strălucirea dacă va fi preluat de grupul de investitori români şi străini. Proiectul prevede un resort cu cinci piscine, terase si restaurante. Hotelurile ar putea avea cinci stele, de la două, câte au acum.

Aurelian Marin, agent de turism: „Este un semnal puternic atât pentru investitori, cât și pentru turiștii litoralului românesc că lucrurile vor fi în schimbare masivă în sudul litoralului.”

Filip Dumitru, consilier local Primăria Mangalia: „Sprijinim din administrație orice fel de proiect de modernizare. Pe volum de investiție, scutiri la plată până în limita lui 400 de mii de euro și în limita a 5 ani.”

Preţul celor trei hoteluri s-ar ridica la 15 milioane de euro. Actualul proprietar, care a plătit pentru ele 30 de milioane, în 2008, nu a putut fi contactat pentru a comenta o posibilă tranzacţie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri