Furtuni şi tornade devastatoare în estul SUA

Data publicării:
inundatii sua


Oraşul Boston a fost măturat de o furtună puternică, care s-a transformat într-o tornadă. Într-o secundă, zeci de copaci au fost smulşi din rădăcini, iar acoperişurile caselor şi maşinile au început să zboare.

Dintr-odată vântul a început să ia totul, lucrurile parcă o luaseră razna. Am văzut cum obiectele zburau. Când am ieşit afară am văzut că erau pagube semnificative. Am fost foarte speriată. Ne-am luat copilul şi am fugit. L-am îmbrăţişat”, a declarat Roselyn Lapolla, localnică din Revere.

Nu am mai văzut aşa ceva în viaţa mea. De fapt, am văzut, dar la televizor, nu în Revere”, a spus Alan Murphy, locuitor din Revere.

Vijelia a ras de pe faţa pământului 13 case şi a distrus parţial alte 50 de locuinţe. Pagubele materiale sunt însemnate şi greu de estimat, spun autorităţile locale. În schimb, în New York, străzile s-au transformat în râuri.

Traficul rutier a fost perturbat, iar mai multe maşini au fost răsturnate. Locuitorii din Rochester au filmat zeci de maşini care au derapat una după alta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri