Copil ucis de patima jocurilor

Data publicării:
joc calculator

Tatăl, un tânăr în vârstă de 22 de ani, a fost surprins de camerele de supraveghere ale blocului în care locuia chiar înainte de a scăpa de cadavru. Pe imagini se vede cum intră în lift şi, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, începe să-şi aranjeze părul în oglinda ascensorului. Poliţiştii au stabilit că bărbatul a ţinut trupul fără viaţă al copilului în casă, timp de o lună.

„Şi-a părăsit locuinţa timp de 10 zile în total. Şi-a neglijat fiul şi l-a lăsat să moară. S-a speriat când s-a gândit că vecinii ar putea descoperi ceea ce a făcut”, a declarat Kwon Chang-Hyun, ofițer de poliție.

Aproape şapte la sută din adolescenţii sud-coreeni sunt dependenţi de jocurile pe calculator, o proporție care a speriat autorităţile. Oficialii de la Seul vor să includă dependenţa de jocuri pe calculator în aceeaşi categorie cu cea de droguri şi alcool.

Ei vor să adopte o lege care să limiteze publicitatea pentru astfel de activităţi şi să-i oblige pe producători să aloce o parte din venituri pentru reducerea dependenţei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri