Lecție de viață. Cum a terminat un bărbat paralizat competiția Ironman

Data publicării:
fratii gemeni danezi

Steen şi Peder Mondrup sunt doi fraţi danezi care au uimit o lume întreagă. Au 34 de ani şi s-au născut prematur. Peder a venit pe lume perfect sănătos, dar Steen a rămas fără oxigen şi este nevoit să-şi petreacă viaţa într-un scaun cu rotile. El le-a dat, însă, tuturor o lecţie de viaţă în momentul în care şi-a convins fratele să concureze în probe sportive.

Steen l-a avut în permanenţă alături pe fratele său. Cei doi formează acum o echipă - echipa gemenilor, care a ajuns pe prima pagină a ziarelor daneze. Iar competiţia Ironman, un triatlon extrem de solicitant, este ultima dovadă a perseverenţei lor. Peder a tras barca în care era fratele său, a pedalat apoi 180 de kilometri o bicicletă special modificată, după care a alergat 42 de kilometri, împingând căruciorul în care era Steen.

Au fost momente foarte grele, dar Steen şi Peder au reuşit imposibilul - au terminat competiţia în 15 ore şi 32 de minute şi au fost primiţi cu aplauze la linia de sosire.

Şi dacă vă întrebaţi cum anume reuşesc cei doi să ducă la capăt astfel de probe, răspunsul îl dau chiar ei, pe pagina de Facebook - „Steen are picioarele, iar Peder - creierul. Prin urmare, suntem combinaţia perfectă pentru un atlet”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri