Acrobații pe motocicletă. Provocarea primită de reporterul Digi24

Data publicării:
ioana cu motocilistul

Este cel mai bun din lume, când vine vorba de acrobaţii pe motocicletă. Angyal Zoltan este campion mondial la stunt riding, un sport extrem, pe cât de spectaculos, pe atât de periculos.

Uneori e periculos, dar trebuie să te gândeşti foarte bine înainte să faci o schemă”, spune Angyal Zoltan.

Concentrarea este esenţială, pentru că fiecare mişcare a motocicletei trebuie controlată, în spaţii care uneori se reduc la câţiva centimetri.

Reporterul Digi24, Ioana Ciurlea, a simțit-o pe pielea ei. Campionul mondial i-a propus o provocare. „Ce facem? Mi-e frică!”... Ioana a stat în drumul motocicletei, care, deși în viteză și mergând doar pe o roată, s-a oprit chiar în fața ei, la milimetru. „Mi-a fost frică. Este foarte bun!", a mărturisit Ioana după o asemenea experiență cu multă adrenalină (vezi materialul VIDEO)

Sute de pasionaţi ai motoarelor au mers la un salon moto din capitală, special ca să îl vadă pe campionul mondial. Impresiile au fost pe măsura renumelui:

„Excepţional, superb! Ce face pe două roţi nu face nimeni”.

„E foarte dificil, e nevoie de ani şi ani de muncă”.

„Uneori e foarte dificil, dar odată ce faci multe curse trebuie să faci şi asta”, spune Angyal Zoltan.

Acrobaţiile pe două roţi nu au fost singurele atracţii ale salonului moto. Pasionaţii de motociclete au văzut modele de ultimă generaţie, care valorează zeci de mii de euro, dar şi vehicule unice, făcute după dorinţele proprietarilor.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri