#CANTO-da sau #CANTO-nu? Propunerea lui Cantona pentru naționala Angliei

Data publicării:
cantona parodie anglia

Fotbalistul de 50 de ani promite că, sub conducerea sa, Anglia nu va mai suferi umilinţe precum înfrângerea suferită în faţa Islandei la EURO. Francezul şi-a lansat „candidatura” pentru postul de selecţioner, vacant în acest moment, printr-un videoclip în care îşi prezintă programul. De asemenea, Eric Cantona le propune englezilor să decidă la referendum dacă îl vor sau nu pe banca naţionalei.

O ieşire neaşteptată din Europa, urmată rapid de o demisie. Istoria s-a repetat în Anglia în ultimele zile. Acesta este angajamentul meu: Eu, Eric Cantona, potenţial viitor antrenor al Angliei, promit să nu mai pierdem niciodată în faţa unei insule mici şi îngheţatea, unde portarul este regizor de film şi antrenorul-secund e dentist. Eu, antrenorul Angliei, voi aduce un "je ne sais quoi" echipei. Nu ştiu exact ce, dr totul sună mai bine în franceză. Acum sugerez un referendum. Încă unul. #CANTO-DA dacă mă vreţi. #CANTO-NU, dacă, din orice motiv, nu mă vreţi”, a spus Cantona.

Totul este gândit ca o parodie, dar mai multe ziare britanice iau în serios propunerea francezului.

Islanda a fost surpriza imensă a actualei ediţii a Campionatului European de fotbal. Calificată în premieră la turneul final, naţionala venită de pe o insulă din mijlocul oceanului a eliminat Anglia şi s-a calificat între cele mai bune opt echipe ale continentului.

În sferturile de finală, Islanda va juca duminică seara, de la ora 22.00, împotriva Franței. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri