Cristiano Ronaldo, ales cel mai bun fotbalist din Europa

Data publicării:
ronaldo getty

Internaţionalul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a fost ales, joi, pentru a doua oară cel mai bun fotbalist din Europa, el primind premiul în cadrul ceremoniei de tragere la sorţi a grupelor Ligii Campionilor, scrie News.ro.

ronaldo getty
Foto: Guliver/GettyImages

„E minunat. Sunt fericit, a fost un sezon incredibil. A fi nedrept dacă nu i-aş menţiona şi pe aceşti doi mari jucători, Griezmann şi Bale. Griezmann, îmi pare rău că te-am învins în finală cu Portugalia”, a spus Ronaldo pe scenă, la festivitatea de la Monaco.

El i-a devansat în top 3 pe galezul Gareth Bale, colegul său de la Real Madrid, şi pe francezul Antoine Griezmann, de la Atletico Madrid.

Cristiano Ronaldo a câştigat în sezonul 2015/2016 Liga Campionilor cu Real Madrid şi Campionatul European cu Portugalia, după o finală cu Franţa lui Griezmann. A mai fost ales cel mai bun jucător din Europa şi în 2014.

În 2015, cel mai bun jucător din Europa a fost desemnat argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona).

Jucătoarea sezonului 2015/2016 în Europa a fost aleasă Ada Hegerberg din Norvegia, în vârstă de 21 de ani, componentă a echipei Olympique Lyon. Ea le-a devansat în top 3 pe Amandine Henry (Franţa) şi pe Dzsenifer Marozsan (Germania).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri