Dacă ajunge la Steaua, Alibec va avea clauză anti-fumat

Data actualizării: Data publicării:
alibec2

Denis Alibec va fi transferat la Steaua, dacă Astra Giurgiu ratează calificarea în grupele Europa League, anunţă patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali. Atacantul campioanei va trebui, însă, să accepte o clauză anti-fumat în contract, scrie digisport.ro.

alibec2

Fotbalistul de 25 de ani este o ţintă mai veche a lui Becali, iar patronul vicecampioanei este aproape de a realiza transferul mult dorit. Dacă Astra nu trece de West Ham United în play-off-ul Europa League, Alibec se va alătura foştilor săi colegi Gabi Enache, Fernando Boldrin şi William De Amorimla Steaua.

Becali îl avertizează însă pe fostul jucător de la Inter Milano că trebuie să renunţe la ţigări şi la Cola, dacă vrea să aibă succes la echipa pregătită de Laurenţiu Reghecampf.

„Am văzut că Niculae a zis că ni-l dă pe Alibec, dacă nu se califică. Aşteptăm mâine seară. Dacă nu se califică, el se stinge. Mai ia 3-4 kilograme, mai fumează 700 de pachete de ţigări. Îl vreau, dar, după ce mă înţeleg cu clubul, îl chem la Palat şi îi zic că îl iau la Steaua, dar ţigara şi Cola, la revedere. O să îi scriu eu clauza în contract că se lasă de ţigări şi de Cola. O semnează, vine la Steaua. Dacă nu, nu. Dacă vrei să rămâi bagabont, o să rămai bagabont. Mai joci 2-3 ani fotbal, cheltui banii pe care i-ai strâns şi la revedere cu tine. La Becali nu merge cu țigară şi Cola, a declarat patronul roş-albaştrilor, la Sport.ro.

Gigi Becali recunoaşte că Tamaş are probleme cu alcoolul şi cu fumatul, dar şi că e dificil de schimbat la vârsta pe care o are. În schimb, Alibec este încă tânăr şi poate fi revândut pe o sumă importantă în viitor, dacă se impune la Steaua.

„Lasă Tamaş, ăla bea o dată la o lună. Mai şi fumează Tamaş. Mai iese pe terasă, se fereşte. Nu am vrut să îl las, dar îl lăsăm să fumeze 2-3 ţigări pe zi. N-ai cum altfel, că moare. Nu mai poţi să îl schimbi la 30 de ani. Dar două pachete de tigări pe zi, cum să poţi? Două pachete cu fotbalul nu au legatură. Le sudează. De la Alibec am pretenţii, să iau 4-5 milioane pe el. Altfel pierd milionul pe care îl dau, a precizat Becali.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri