FRF se teme de UEFA. Vânzarea biletelor pentru meciul România - Muntenegru a fost sistată temporar

Data actualizării: Data publicării:
logo FRF

Vânzarea biletelor pentru meciul dintre echipele naționale ale României și Muntenegrului, care e programat pe 4 septembrie, pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, a fost sistată, a anunțat Federația Română de Fotbal pe site-ul său oficial.

logo FRF

Marți, 23 august, când pe ”Cluj Arena” a venit un reprezentant al UEFA pentru a testa gazonul, Radu Rațiu, administratorul bazei, a spus că totul este în regulă. Iată însă că la mai puțin de 24 de ore după vizita reprezentantului forului de la Nyon, oficialii FRF au decis să suspende vânzarea biletelor!

În urma inspecției UEFA începută marți 23 august, la Cluj Arena, având ca subiect condițiile de disputare ale partidei România - Muntenegru din preliminariile CM 2018, a fost întocmit un raport de specialitate și trimis către forul continental. Până la data la care concluziile UEFA vor fi comunicate Federației Române de Fotbal, am decis sistarea temporară a procesului de vânzare a biletelor pentru partida din 4 septembrie 2016”, se arată în comunicatul citat de Agerpres.

„Suporterii care au achiziționat deja bilete pentru acest meci, precum și toți ceilalți suporteri ai echipei naționale, vor primi, de îndată ce vor fi comunicate, informații cu privire la concluziile UEFA și opțiunile derivate din acestea prin care vor putea susține 'tricolorii' în drumul spre Mondial, precizează FRF.

Terenul de joc de pe Cluj Arena a fost afectat serios de festivalul de muzică Untold, desfășurat la începutul lunii august, însă FRF nu oferă detalii despre starea sa actuală.

Pe 10 august, organizatorii festivalului Untold dădeau asigurări că vor lua măsurile necesare pentru refacerea gazonului de pe Cluj Arena, afectat în urma participării unui număr foarte mare de oameni la concertele desfășurate pe stadion.

România va debuta pe 4 septembrie în preliminariile Cupei Mondiale din 2018, acesta fiind și primul meci al selecționerului german Christoph Daum la cârma „tricolorilor”.

Biletele pentru meciul de la Cluj-Napoca, având prețuri cuprinse între 35 și 500 de lei, au fost puse în vânzare în prima decadă a lunii în curs, online, pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Prețurile biletelor erau de 35 de lei la peluze,150 de lei la tribuna I, 100 de lei la tribuna a II-a, 100 de lei la Family Zone, 500 lei la VIP etaj 3 și 400 lei la VIP etaj 4.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri