Steaua a plecat spre Manchester! Lotul deplasat de Laurențiu Reghecampf

Data actualizării: Data publicării:
steaua lot

Steaua a plecat, marți, spre Manchester, acolo unde va disputa returul cu echipa antrenată de Pep Guardiola, din play-off-ul Champions League. În tur, roș-albaștrii au pierdut cu 5-0, astfel că șansele de calificare pentru echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf sunt egale cu zero, scrie digisport.ro.

steaua lot

Chiar dacă Guardiola va menaja mai mulți titulari, va fi aproape imposibil pentru Steaua să întoarcă rezultatul înregistrat la București. Helmuth Duckadam speră ca jucătorii antrenați de Laurențiu Reghecampf să facă o figură frumoasă la Manchester.

„Să încercăm să facem un joc cât mai bun. Calificarea e jucată, nu suntem absurzi, dar faptul că întâlnim o echipă așa puternică e un avantaj pentru noi. Nu mi-e frică, în momentul în care pierzi aici cu 5-0 de ce să-mi mai fie frică, sunt convins că băieții au învățat lecția dată la București. Diferența de valoare e clară, dar noi încercăm să scoatem ce e mai bun. Nu prea avem alți jucători, cei nou veniți nu au drept de joc, a declarat Helmuth Duckadam, la plecarea spre Manchester.

Totuși faptul că Steaua nu se poate baza, la meciul cu Manchester City, pe jucători precum De Amorim, Boldrin sau Florin Tănase, este văzut ca un avantaj în perspectiva partidei din campionat, cuPandurii Tg Jiu.

„Cred că lucrul acesta este un avantaj pentru următoarea partidă din campionat, când jucăm la Tg. Jiu, pentru că acești jucători vor intra odihniți”, a mai spus Duckadam.

Lotul deplasat de Steaua la Manchester:

Portari: Niță, Cojocaru
Fundași: Simion, Mitrea, Tamaș, Momcilovic, Ovidiu Popescu
Mijlocași: Hamroun, Stanciu, Muniru, Vâlceanu, Aganovic, Achim, Dan Popescu, Enache, Bourceanu, Popa, De Amorim, Boldrin
Atacanți: Tudorie, Florin Tănase

Florin Tănase, William De Amorim și Boldrin nu au drept de joc pentru partida cu Manchester City.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri