Tamaș a fost reclamat la Poliție și ar putea face închisoare

Data publicării:
tamas

Gabriel Tamaș a început să joace meci de meci în centrul apărării Stelei și lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine din punct de vedere sportiv, dar pe plan personal continuă să aibă probleme. Acum, fotbalistul riscă să ajungă chiar la închisoare, după ultimul episod petrecut în afara terenului, după ce persoana căreia i-a spart telefonul a făcut reclamație la Poliție, scrie digisport.ro.

tamas

După meciul cu Dinamo, de sâmbătă (1-1), Tamaș (32 de ani) a petrecut în oraș până după ce s-a luminat de zi. Apoi, duminică dimineață, în jurul orei 9:00, a ajuns în Centrul Vechi, acolo unde unul dintre clienții unui club a încercat să îl filmeze cu telefonul mobil. Nemulțumit de gestul acestuia și amețit de băutură, fotbalistul i-a luat aparatul din mână și l-a distrus.

Conducerea Stelei nu a luat în seamă incidentul, iar antrenorul Laurențiu Reghecampf a spus că nu l-au deranjat câtuși de puțin imaginile cu Tamaș, fiindcă jucătorul era în timpul liber, dar episodul ar putea avea repercursiuni grave pentru el. Persoana agresată a depus plângere la Poliție, informează Adevărul, iar oamenii legii i-au deschis fotbalistului dosar penal pentru distrugere.

Dacă va fi găsit vinovat și condamnat, va executa și cele 8 luni de închisoare cu suspendare pe care le-a primit în 2014, după episodul bahic petrecut în 2013, când a spart ușa unui bloc și a dormit pe jos, în fața unei uși. Ulterior, după ce a fost dus la Poliție, a agresat doi agenți, atât fizic, cât și verbal.

„N-o să stați toată viața în uniformă! Îmi pare rău că nu sunteți în civil, ca să ne batem parte în parte! Pun eu pe cineva să vină după voi. Am bani să vă dau afară din poliție”, le-ar fi zis atunci Tamaș polițiștilor, totul pigmentat cu multe înjurături, cărora le-a căzut victimă și o femeie, administratorul blocului unde a avut loc incidentul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri