DNA a blocat conturile ASA Târgu Mureş

Data publicării:
473216 473216 asa tg mures

Vicecampioana din Liga 1 are conturile blocate ca urmare a unei solicitări DNA venite în urma unor controale efectuate în ultimul an.

În aceste condiții, conducerea clubului va regândi strategia viitoare a întregii echipe, dar prioritară va fi achitarea restanțelor către jucători și către personalul aflat sub contract.

De asemenea, conducerea clubului își reafirmă atitudinea sa de totală transparență și colaborare pentru clarificarea cât mai urgentă a cazului - a fost reacţia conducerii clubului din Târgu Mureş într-un comunicat postat pe site-ul oficial. 

Dan Petrescu, ofertat de chinezi

Dan Petrescu a aşteptat până în ultima clipă o ofertă din străinătate, dar a semnat în cele din urmă cu ASA Târgu Mureş. Antrenorul are cel mai mare salariu din Liga 1: 250.000 de euro pe sezon. A primit însă o ofertă din campionatul Chinei, căreia i-ar putea da curs după meciul din Supercupa României.

Dan Petrescu va da răspunsul abia după partida de miercuri, în care vrea cu orice preţ s-o învingă pe Steaua.

Dan Petrescu: E normal că ei au acest avanataj al omogenității. Nu o să avem toți jucătorii în formă 100%. Contează să câștigăm meciul, nu mai contează cum o facem.

În cazul în care Dan Petrescu va pleca în China, ASA Târgu Mureş l-ar putea aduce pe banca tehnică pe Vasile Miriuţă. Antrenorul e liber de contract, după despărţirea de Gyor. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri