Pandurii Târgu Jiu, noua vicecampioană a României, merge în Europa League după egalul cu Astra Giurgiu: 1-1

Data publicării:
30045 pandurii

Pandurii Târgu Jiu este noua vicecampioană a României. Echipa lui Cristi Pustai a remizat 1-1 cu Astra Giurgiu şi s-a calificat pentru prima oară în istorie în Europa League.

Împinşi de la spate de un stadion arhiplin, Pandurii lui Cristi Pustai au început bine finala pentru Europa cu Astra Giurgiu. Vieira a fost aproape de a marca, în urma unui corner. Tembo a răspuns la poarta cealaltă, dar out-ul său a fost scos de Lazar. Până la pauză, Astra a deschis scorul, prin Bukari.

În partea secundă, Matulevicius nu a putut specula gafa lui Tembo şi a fost blocat de portar în momentul şutului. Abia introdus pe teren, Lemnaru a marcat pentru 1-1, din centrarea perfectă a lui Unguruşanu.

Astra s-a aruncat în atac şi putea beneficia de un penalty. Cu toate că Viera a jucat mingea cu mâna în careu, centralul Tudor a lăsat jocul să continune.

Ivanovski şi Budescu au avut ultimele ocazii ale echipei din Giurgiu, dar rezultatul a rămas neschimbat, 1-1.

În urma acestei remize, Pandurii a încheiat sezonul pe locul al doilea. Echipa din Târgu Jiu va juca în Europa League, în timp ce Astra depinde de rezultatul din finala Cupei României.

Meciul Pandurii Târgu Jiu - Astra Giurgiu pe DigiSport.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri