REZUMAT VIDEO. „Viitorul” lui Hagi a trecut pe primul loc

Data publicării:
razvan marin - digisport

Gazdele constănțene l-au pierdut după doar opt minute pe golgheterul Florin Tănase în meciul cu Petrolul. Înlocuitorul său, Răzvan Marin, a trimis primul şut pe poartă al Viitorului. Ropotan a reluat apoi cu capul peste, iar ultima ocazie a primei reprize i-a aparţinut lui Nicoliţă. Viitorul a deschis scorul printr-o execuție fabuloasă. Răzvan Marin a prins un șut magistral dintr-o lovitură liberă. Tamuz a ratat egalarea în două rânduri. Mai întâi a şutat pe lângă poartă, apoi a fost blocat de Rîmniceanu. Mitrea a lovit bara din lovitură liberă si Viitorul - Petrolul s-a terminat 1 la 0.

 

„E o victorie importantă pentru noi. Un gol extraordinar al lui Marin. Dar și toți ceilalți băieți au muncit”, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Viitorului.

Cred că este un blocaj psihic, încercăm să dăm totul, să ne iasă cât mai bine, dar din păcate, se pare că nu reușim să câștigăm”, a comentat Lucian Marinescu de la Petrolul.

Astra joacă cu Botoșani, duminică, de la 18:30, meci ce poate fi urmărit în direct pe Digi Sport 1. Tot duminică, de la 21:00, Steaua joacă cu Voluntari, meci transmis tot de Digi Sport 1. Ultima partidă a etapei a 12-a a Ligii 1 se va disputa luni, de la 21:00, între Concordia Chiajna și Dimano (pe Digi Sport 1).

În etapa următoare, Viitorul va juca în deplasare cu Pandurii, iar Petrolul va primi vizita lui Poli Timișoara.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri