Rădoi a vrut să plece de la Steaua, înaintea meciului cu Astra

Data publicării:
radoi

Tehnicianul roş-albaştrilor nu a vrut să facă deplasarea cu echipa la Piteşti, acolo unde se va disputa partida cu liderul Ligii 1.

Potrivit surselor Digi Sport, sâmbătă dimineaţă, a avut loc o şedinţă în cantonamentul de la Mogoşoaia, la care a fost prezent şi patronul Gigi Becali. După această discuţie, Rădoi ar fi refuzat să urce în autocarul care i-a dus pe stelişti la Piteşti.

Decizia antrenorului a fost cât se poate de serioasă, fostul căpitan al Stelei sunându-şi soţia şi spunându-i să vină să-l ia cu maşina de la Mogoşoaia.

A fost nevoie de intervenţia preşedintelui Valeriu Argăseală şi de cea a team managerului Marius Ianuli pentru ca tehnicianul să revină asupra deciziei. Sursele Digi Sport susţin că oficialii campioanei au discutat aproximativ două ore cu Mirel Rădoi, înainte de a-l convinge să facă deplasarea cu echipa.

Intenţia lui Rădoi de a pleca de la Steaua vine în contextul în care roş-albaştrii au pierdut săptămâna trecută derby-ul cu Dinamo, iar situaţia echipei este una dificilă, din cauza conflictului cu MApN privind sigla, numele şi baza de pregătire din Ghencea.

„Dacă am decis să continuu după meciul cu Rosenborg, până la iarnă nu voi pleca, indiferent ce se întâmplă. În iarnă vom trage o linie”, spunea Mirel Rădoi, într-un interviu exclusiv pentru Digi Sport, la începutul lunii noiembrie.

Steaua - Astra se joacă duminică, de la ora 20:30, la Piteşti. Partida poate fi urmărită în direct pe Digi Sport 1 şi în format LIVE-TEXT şi VIDEO pe digisport.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri