VIDEO. Fiul lui Hagi, la primul său gol în Liga 1

Data publicării:
ianis hagi crop

Fiul finanţatorului de la Viitorul a făcut 3 la 2 pentru echipa sa în deplasarea de la Botoşani. „Mă simt foarte bine, împlinit, primul meci ca titular, primul gol și sper la mai multe”, a declarat Ianis Hagi.

Meciul de la Botoşani a început perfect pentru gazde. Croitoru a deschis scorul din pasa lui Batin. Hadnagy a dublat avantajul moldovenilor din penalty. Cristian Manea i-a readus pe oaspeţi în meci, cu toată opoziţia lui Lazar. Viitorul a reuşit egalarea până la pauză. Gavra a lovit bara, apoi căpitanul Ţîru a marcat la o fază suspectă de offside. Ianis Hagi şi-a adus echipa în avantaj, însă oamenii lui Leo Grozavu nu au cedat. Croitoru a bifat dubla şi a dus scorul la 3 la 3. Festivalul golurilor a continuat cu reuşita puştiului de 16 ani, Roberto Casap. În prelungiri, Hadnagy a egalat din pasa lui Croitoru, iar FC Botoşani - Viitorul s-a încheiat 4 la 4.

Se putea mai mult dacă... ținând cont că dacă marcam, nu luam gol în ultimul minut, mai aveam două locuri în clasament, urcam încă două”, a declarat după meci Gheorghe Hagi, manager tehnic la Viitorul.

Echipa din Constanța a terminat campionatul pe locul 11, în timp ce Botoşani s-a clasat pe 8.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri