VIDEO. Champions League. Real Madrid – Bayern Munchen 1-0

Data publicării:
guardiolaaa

ACTUALIZARE. Real - Bayern 1-0, după un meci senzațional pe Bernabeu, scrie digisport.ro.

Karim Benzema a semnat golul prin care Real Madrid are șanse mai multe pentru calificarea în finala UEFA Champions League. Albii au câștigat cu 1-0 în fața lui Bayern Munchen, deținătoarea trofeului, în manșa întâi a semifinalelor, iar deznodământul îl vom afla după returul de săptămâna viitoare, care va fi transmis în direct pe Digi Sport 1.

Bayern Munchen s-a instalat în atac din primele minute ale duelului cu Real Madrid de pe Santiago Bernabeu. Spaniolii au anihilat însă fără probleme presiunea oaspeţilor, care au găsit cu greu drumul spre poarta lui Casillas. Galacticii au dat lovitura pe contraatac: Coentrao a fost găsit de Cristiano Ronaldo în spatele apărării adverse şi l-a servit pe Benzema, care nu a iertat de la doi metri.

Cu patru minute înainte de prima repriză, Di Maria a avut ocazia de a majora diferenţa, dar a trimis peste. Real a intrat în avantaj la vestiare, deşi Bayern a încheiat prima parte a jocului cu o posesie de 70 la sută şi 10 cornere obţinute.

Cristiano Ronaldo a fost aproape de 2-0 imediat după pauză, dar Neuer şi-a salvat echipa la reluarea şeptarului portughez. Vedeta Realului a mai încercat o dată poarta cu un şut la colţul scurt, dar Neuer a fost şi a doua oară la post.

Bayern a avut o singură ocazie de egalare în final: Casillas a fost însă la înălţime şi a respins voleul lui Goetze din mijlocul careului. S-a terminat 1-0 pentru echipa lui Carlo Ancelotti, iar Real visează la finala de la Lisabona.

____________________________

Pep Guardiola este invincibil în meciurile din deplasare cu Real Madrid. Antrenorul vrea să intre în istoria UEFA Champions League. Dacă va câştiga trofeul, Bayern Munchen va deveni prima echipă care reuşeşte să-şi apere titlul pentru al doilea an la rând.

Pep Guardiola n-a pierdut niciun meci pe Santiago Bernabeu pe vremea când era antrenorul Barcelonei. Mai mult decât atât, cu el pe bancă, Barca a fost învinsă doar de două ori în cele 15 meciuri contra galacticilor. Guardiola ştie că în prezent situaţia este diferită şi crede că Bayern Munchen va avea parte de o misiune dificilă.

Seria mea de invicibilitate a fost în alte vremuri, cu altă echipă, alt club. Este cu totul diferit să câştigi o semifinală aici. Pentru a câştiga, pentru a obţine un rezultat bun, trebuie să facem un joc extraordinar”, a spus Guardiola.

Bayern a câştigat toate trofeele posibile în sezonul trecut şi, în prezent, îşi poate egala performanţa.

„Sunt atât de mândru de echipa mea! Au acceptat micile mele schimbări şi am câştigat campionatul în martie, cu şapte-opt meciuri rămase, suntem în finala Cupei şi suntem în semifinalele Champions League. Este o mare realizare pentru noi!”. A mai spus antrenorul lui Bayern.

Nici o echipă nu a câştigat până acum de două ori la rând trofeul UEFA Champions League.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri