Turneul de tenis de la Wuhan. Simona Halep vs. Garbine Muguruza, mâine dimineață la Digi Sport 2

Data publicării:
320139 320139 halep muguruza

 

Simona Halep, cap de serie numărul 2 şi locul 2 WTA, o va întâlni pe Garbine Muguruza (Spania), poziţia 22 în ierarhia mondială, în turul doi al turneului de la Wuhan (China), dotat cu premii în valoare totală de 2.440.070 de dolari, marţi dimineaţa, de la ora 6:00, live la Digi Sport 2.

Muguruza a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-4, după două ore şi patru minute, pe compatrioata sa Maria-Teresa Torro-Flor, locul 75 WTA şi beneficiară a unui wild-card.

Simona Halep, care a fost direct acceptată în turul doi la Wuhan, şi Garbine Muguruza nu s-au mai întâlnit în circuitul WTA.

Pentru participarea în turul doi la Wuhan, Halep va primi 60 de puncte WTA şi un cec în valoare de 12.900 de dolari.

Simona Halep va participa la primul său turneu după US Open, unde a fost eliminată în turul trei de jucătoarea croată Mirjana Lucic-Baroni.

Caroline Garcia a reușit încă o surpriză la Wuhan. După ce a eliminat-o pe Venus Williams în primul tur, jucătoarea de 20 de ani din Franța a scos-o din joc și pe a cincea favorită a turneului, Agnieszka Radwanska. A fost 3 - 6, 7 - 6, 7 - 6 pentru Caroline Garcia, după două ore și 45 de minute.

Maria Şarapova a câştigat încă un meci, după ce a cedat primul set. Rusoaica a eliminat-o pe compatrioata sa, Svetlana Kuznetsova, cu 3 - 6, 6 - 2, 6 - 2.

Într-o altă partidă, Mona Barthel a învins-o fără emoții pe favorita publicului, Peng Shuai: 6 - 2, 7 - 6, și va da piept în turul al doilea cu a șasea favorită, Eugenie Bouchard.

Și Caroline Wozniacki si-a aflat adversara din runda a doua. Carla Suarez Navarro și-a asigurat participarea, după o victorie în două seturi în fața lui Kai-Lin Zhang: 7 - 5, 6 - 4.

Turneul de tenis de la Wuhan este transmis în direct pe Digi Sport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri