24 de minute|Ecaterina Andronescu: „Victor Ponta ar putea fi o soluție pentru șefia Camerei...

24 Minute

„Nu a fost exclus pentru delict de opinie. Cred că domnul Zgonea are altă agendă decât cea a PSD. Domnul Zgonea a obținut funcția, nu printr-o competiție, funcția de președinte de Cameră i-a fost dată pt partid. Cred că atunci când optezi pentru o structură politică sau alta îți asumi un set de val pe care le respecți și înțelegi că poți să faci mai multe pentru țară alături de echipă. Senzația mea a fost că s-a autoexclus din echipă. Ținta lui probabil că era să devină președintele partidului, nu cred că era timpul acum. Nu este condamnabil că a vrut șefia partidului. Dar nu faci acest lucru în campanie electorală și interesul tău personal să îl așezi înaintea cel al echipei. Dacă ar fi venit să spună vreau ca și voi să câștigăm alegerile, nu vreau să facem dezordine în PSD. A fost singur. A crezut că e suficient să spună ca să fie ascultat și aplaudat”, a spus Ecaterina Andronescu. 

Vicepreședintele PSD a spus că subiectul revocării lui Valeriu Zgonea nu s-a încheiat și a arătat că Victor Ponta ar putea fi soluția social-democraților. 

„Grupul parlamentar propune un nume și prin vot se tranșează. E greu de spus cine va fi propus pentru că există și varianta autopropunerii. Cred că Victor Ponta este o soluție”, a subliniat Ecaterina Andronescu. 

Referitor la faptul că președintele PSD a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare și tot a primit încrederea colegilor săi de partid, Ecaterina Andronescu a declarat că îl susține și a atras că Liviu Dragnea nu a fost condamnat pentru fapte de corupție. 

Acuzația care i s-a adus este o acuzație de natură politică, este vb despre referendum. I se imputează că și-a chemat electoratul la vot. În Comitetul Executiv a fost un vot de încredere și a primit încrederea tuturor colegilor. Cred că judecata a pornit de la faptul că a fost o acțiune politică. Dacă ar fi fost o altă acuzație, atitudinea ar fost alta. N-aș spune că am ignorat decizia, dar am judecat-o ca pe o faptă care nu are legătură cu corupția. Dragnea nu a fost condamnat pentru fapte de corupție”, a declarat vicepreședintele PSD. 

Alte emisiuni 24 de minute puteți urmări AICI

Ecaterina Andronescu a declarat la emisiunea 24 de minute că Valeriu Zgonea nu a fost exclus din PSD pentru delict de opinie ci pentru că a pus interesul să înaintea celui al partidului. Mai mult, vicepreședinta PSD a precizat că fostul premier Victor Ponta ar putea prelua șefia Camerei Deputaților.

Alte Recomandări