Marian Munteanu, candidatul PNL pentru Primăria Bucureşti. Alina Gorghiu: A fost alegerea perfectă 

Data publicării:
marian munteanu agerpres 5604920


ACTUALIZARE 15.50. „Aveam de ales între o candidatură politică şi varianta la care am mai apelat o dată în campania pentru prezidenţiale, cu demensiune tehnocrată”, a declarat Alina Gorghiu, care a adăugat că alegerea merge spre Marian Munteanu.

Este alegerea perfectă, a adăugat Gorghiu.

„Este un candidat fanion. Nimeni nu cred că nu ştie la acest moment cine este Marian Munteanu, ce a făcut”, a spus copreşedintele PNL.

Cătălin Predoiu a făcut această propunere, a spus Vasile Blaga, copreşedinte PNL.


ACTUALIZARE 15.05. Un alt scenariu în PNL: liderii liberali vor să-l propună candidat la Primăria Bucureşti pe Marian Munteanu, fostul lider al protestatarilor din Piaţa Universităţii din 1990.  


Adriana Săftoiu este primul nume care se vehiculează în interiorul PNL pentru a prelua candidatura la Primăria Bucureşti.

Potrivit unor surse din PNL încă se încearcă să fie cooptat Nicuşor Dan. Unii liberali spun că el ar trebui susţinut pentru candidatura la Primărie, alţii susţin că Nicuşor Dan ar trebui să se înscrie în PNL pentru a beneficia de suportul partidului.

Au fost şi discuţii legate de Cătălin Predoiu, mulţi liberali susţinând că ar trebui să îşi asume candidatura pentru că e preşedintele Organizaţiei Bucureşti.

La ora 18.00 se va reuni BPN al PNL, pentru a lua o decizie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri