Cătălin Predoiu, declarații fără liderii PNL: Dacă se confirmă rezultatele îmi dau demisia de la filiala PNL București 

Data publicării:
catalin-predoiu-pnl-facebook

„Doresc să informez atât colegii de partid, cât şi cetăţenii Capitalei, suporterii mei că înţeleg să fac un act de responsabilitate şi, dacă mâine dimineaţă, când se va finaliza numărătoarea voturilor, se vor confirma rezultatele anunţate în această seară de televiziuni, de către casele de sondare a opiniei publice, îmi depun mandatul de preşedinte al filialei PNL Bucureşti", a afirmat Predoiu.

De asemenea, Cătălin Predoiu a felicitat-o pe Gabriela Firea pentru victoria obținută. 

"În primul rând, doresc să felicit pe toţi bucureştenii care au ieşit la vot astăzi şi şi-au exprimat voinţa politică, opţiunea pentru consiliile locale, pentru Consiliul General, pentru primăriile de sector, pentru Primăria Generală a Capitalei. Indiferent de felul în care au votat, bucureştenii care au ieşit astăzi la vot şi şi-au exprimat opţiunea au demonstrat civism, responsabilitate, patriotism local şi nu numai. Doresc să felicit pe proaspăt alesul primar general al Capitalei, doamna Gabriela Firea, şi să-i urez, în interesul bucureştenilor, să aibă înţelepciunea, onestitatea şi puterea necesare pentru a realiza proiectele pe care le-a anunţat", a declarat Predoiu, duminică seară, la sediul PNL. 

Candidatul PNL la Primăria Capitalei a mai declarat că rezultatele din această seară i-au confirmat faptul că este nevoie de coagularea dreptei. 

„Sunt convins de faptul că nicio explicație nu stă în picioare în fața nevoii de a coagula forțele de dreapta în fața PSD. Rezultatul din această seară a demonstrat că o astfel de coalizare ar fi însemnat că Nicușor Dan era primarul Capitalei. Trebuie să reîncepem să dialogăm și să lucrăm împreună”, asubliniat Cătălin Predoiu.

El a pledat pentru o relaţie "firească" între partide şi cetăţeni, afirmând că nu există democraţie fără partide. 

"Închei această campanie cu speranţa că vom înţelege cu toţii, şi noi politicienii, dar şi cetăţenii, care ne sunt datoriile şi că, la urma urmei, trebuie să reîncepem să dialogăm şi să lucrăm împreună. Nu există, poate, un bun mai de preţ decât democraţia, libertăţile sale şi relaţia firească dintre partide politice şi cetăţeni. Nu există democraţie fără partide politice", a adăugat liberalul. 

Exit-poll-ul realizat de IRES a arătat că Cătălin Predoiu a obținut 13,3% dintre voturile exprimat de bucureșteni, fiind pe locul trei după Gabriela Firea (42,1%) și Nicușor Dan (29,8%). 

Vedeți rezultatele exit-poll-ului IRES pentru București la alegerile locale din 2016 AICI.

Citiți și: 
Rezultate exit-poll. Nicușor Dan: „Nu vom face niciun compromis”
Gabriela Firea, primele declarații după exit poll-uri: Îi felicit pe bucureșteni, în această seară ei au câștigat 


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri