Gabriela Firea, primele declarații după exit poll-uri: Îi felicit pe bucureșteni, în această seară ei au câștigat 

Data publicării:
160605 gabriela firea 003 INQ Octav Ganea

„Mă bucur foarte mult că proiectul meu, care a însemnat şcoli şi spitale mai bune, diminuarea poluării, rezolvatea traficului, a avut câştig de cauză. Îi felicit pe bucureşteni, pentru că ei au câştigat. Sigur, avem rezultate parţiale şi aşteptăm rezultatul final. Voi fi primarul lor şi îi reprezint cu cinste. Am anunţat deja înfiinţarea unui departament care să atragă invesitori români şi străini. De săptâmâna viitoare, ne aşteaptă un drum lung şi greu, dar plin de speranţă", a spus Gabriela Firea, după anunţarea exit-poll-urilor.

De asemenea, Gabriela Firea i-a felicitat pe bucureșteni pentru că „ei au câtșigat în această seară”. 

Candidata PSD i-a mulțumit liderului social-democraților Liviu Dragnea pentru încrederea acordată. 

„Îi mulțumesccă mi-a dat o sarcină atât de importantă să reprezint partidul la aceste alegeri, îi mulțumesc că a avut încredere într-o femeie. Domnule președinte, vă asigur că împreună vom demonstra că PSD s-a reformat că PSD este un partid care respectă cetățeanul român și care o viziune în ceea ce privește viața fieacărui cetățean”, a spus Gabriela Firea. 

Conform rezultatelor exit-poll-urilor IRES şi CURS-Avangarde, Gabriela Firea a cştigat alegerile în Capitală, cu peste 42% din voturile bucureştenilor. Pe locul doi a fost candidatul Uniunii Salvați Bucureștiul, Nicușor Dan, care a obţinut peste 29% din voturi.

Vedeți rezultatele exit-poll-ului IRES pentru București la alegerile locale din 2016 AICI.

Citiți și:

Rezultate exit-poll. Nicușor Dan: „Nu vom face niciun compromis”

Cătălin Predoiu, declarații fără liderii PNL: Dacă se confirmă rezultatele îmi dau demisia de la filiala PNL București 


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri