Marian Vanghelie: „Sunt demn, ceea ce ceilalți nu au așa ceva, nu au demnitate”

Data publicării:
vanghelie conferinta

Noi avem discuţii despre ce se întâmplă în România despre aşa-zisul proiect de ţară. E unul dintre punctele noastre este eradicarea fricii, este foarte importantă eradicarea fricii ca atare. Eu îl felicit (pe senatorul Ionel Agrigoroaei, n.r.) că a depăşit frică de a fi UNPR, frica de a pleca din UNPR, frica de a sta lângă Gabriel Oprea şi frica de a fi luat de Gabriel Oprea cum au fost luaţi o serie de colegi. După cum ştiţi, domnul senator s-a confruntat cu foarte multe probleme şi nu a avut ce să facă şi a trebuit să fie lângă domnul ministru al coloanelor oficiale, că dacă nu erai lângă el aveai mari probleme”, a spus Marian Vanghelie

„Vreau să vă spun despre eradicarea analfabetismului, eradicarea tuberculozei şi eliminarea petelor negre, a localităţilor ce sunt încă neelectrificate în secolul 21. Sunt patru puncte, noi putem să-l numim nu proiect de ţară, o serie de proiecte ce ar putea fi, complementar cu eradicarea fricii, sunt aşa-zise proiecte care ar putea face parte dintr-un proiect de ţară. Când o să vă prezint la congres, pentru că azi m-am uitat un pic, cum să spun, despre frică şi cum să vorbesc despre ce s-a întâmplat în perioada în care ne uitam la televizor şi ne gândeam că Oprea este şi preşedintele ţării, este şi ministrul de Interne, era şi la Sănătate, era ministrul femeilor gravide, era ministrul televiziunilor, era ministrul tuturor românilor care nu înţelegeau ce au de făcut”, a adăugat el.

Marian Vanghelie a lăsat să se înțeleagă că nu exclude o candidatură la primărie.

„Întotdeauna am avut avantaje, pentru că arăt şi bine, sunt şi bărbat bine şi sunt şi bun. Ca să fac o paranteză, sunt demn, nu sunt nici frumos, nici bun, sunt demn, ceea ce ceilalți nu au așa ceva, nu au demnitate. Asta le trebuie politicienilor din România, demnitate”, a spus el.

Dacă vorbim de oameni care au greutate, au şi dreptate, cum sunt şi eu, nu le trebuie niciun ban. Mergem pe stradă şi vorbim cu lumea. Nu îmi trebuie bannere, afişe, nimic. Vă invit, dacă o să fac campanie. Nu îmi trebuie nimic”, a adăugat Marian Vanghelie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri