Politicienii îşi fac campanie de sărbători

Data publicării:
politicieni campanie

Cristina Pocora şi Clotilde Armand se luptă, pe 6 iunie, pentru două dintre sectoarele Capitalei. De Paşte s-au întrecut ...să vopsească ouă.

Cristina Pocora: „Mai avem o cariocă din asta, în care putem să și colorăm floricica ta mami, avem câteva ouă colorate și decorate, iți mulțumesc pentru ajutor și hai să urăm la toată lumea Paște Fericit.”

Clotilde Armand: „Suntem aici la masă în bucătăria noastră și facem ouăle. Eu cred că avem tot ce ne trebuie. Lulu ce sunt acestea? Frunze de leuștean. Luați un ou, frunza o puneți cu partea mai deschisă lipită de baza oului.”

Nu doar doamnele din politică şi-au arătat măiestria în bucătărie. Contracandidatul Cristinei Pocora, Cristian Petrescu, s-a lăudat că este un bucătar desăvârşit când vine vorba despre tradiţionala friptură de miel. La Ploieşti, Cristian Ganea şi-a ajutat soţia la frământatul cozonacului, iar Răzvan Pop, candidat liberal la primăria Sibiului, a gătit împreună cu colegele de partid.

Politicienii şi-au dezvăluit şi latura spirituală. S-au fotografiat cu familia la slujba de Înviere. Gabriela Firea şi Florentin Pandele au mers să ia lumină de la catedrala construită la iniţiativa edilului din Voluntari. Colegul de partid al candidatei de la Bucureşti, Daniel Florea, a celebrat Paştele de două ori: şi la Bucureşti şi la mormântul sfânt de la Ierusalim.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri