În această noapte, la Los Angeles, are loc cea de-a 73-a gala de decernare a Globurilor de Aur. Câştigătorii trofeelor sunt decişi de peste 500 de jurnalişti străini acreditaţi la Hollywood.

Embed:

Favoritul pentru cea mai bună dramă este „Spotlight”, cu Michael Keaton şi Mark Ruffalo. Leonardo DiCaprio este cotat cu cele mai mari şanse la categoria „Cel mai bun actor într-un rol principal dramatic”.

Brie Larson, interpreta rolului principal din „Room”, are mari şanse să plece acasă cu statueta pentru cea mai bună actriţă într-un rol dramatic.

La categoriile destinate comediilor, printre favoriţi se numără Matt Damon, Amy Schumer şi „The Martian”.

Lungmetrajul "Son of Saul", cu actorul clujean Levente Molnar în distribuţie, a fost nominalizat la ediţia din 2016 a Globurilor de Aur la categoria "cel mai bun film străin". Son of Saul este debutul în lungmetraj al regizorului maghiar László Nemes, distins cu marele premiu al juriului la gala de anul acesta a Festivalului de la Cannes. Levente Molnár, angajat al Teatrului Maghiar de Stat din Cluj-Napoca, are un rol cheie în această peliculă: îl interpretează pe Abraham Warsawski, cel mai apropiat prieten al lui Saul, aflat alături de el în lagărul de concentrare.

Gala va fi prezentată pentru a treia oară de comicul Ricky Gervais. 

Citiți și: 

Nominalizările la Globurile de Aur
Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!