Copii leșinați la Școala 99 din București. Un elev a primit nota 4 pentru că a încercat să deschidă fereastra

Data publicării:
news alert 112 smurd-2

Actualizare 15:00. Doi copii au fost transportați la Spitalul "Marie Curie". De asemenea, unui profesor din școală i s-a făcut rău și a fost dus la Spitalul Bagdasar-Arseni.

Inspectoratul Școlar al Municipiului București spune că de vină ar fi căldura. Afară sunt 30 de grade Celsius și profesorul de la clasă ar fi ținut geamul închis, în aceste condiții mai multor copii li s-a făcut rău, dar și profesorului de 70 de ani.

Din informațiile de la această oră, incidentul s-a petrecut în timpul orei de tehnologie, profesorul de 70 de ani a refuzat să deschidă fereastra. Un părinte i-a spus reporterului Digi24 că un elev care a încercat să deschidă fereastra a fost notat cu 4.

Deși ar fi vorba despre căldură, la școală a fost trimis și un echipaj specializat care să detecteze eventuale substanțe toxice, însă până acum nu au găsit nimic.


Cei cinci copii de la Școala Gimnazială nr. 99 au acuzat probleme respiratorii în această după amiază. Deocamdată nu este clar dacă se aflau în timpul orelor sau în pauză.

Copiii au vârste cuprinse între 12 și 13 ani.

Cinci ambulanțe au fost trimise la fața locului. Unul dintre elevi primește asistență medicală în ambulanță, ceilalți patru în cabinetul medical al școlii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri