Ministrul Edicaţiei a rămas corigent încă din prima zi de şcoală. În studioul Digi24, Remus Pricopie a fost pus în încurcătură de legenda lui Romulus şi Remus. Conform cunoştinţelor ministrului, aceştia au fost crescuţi de o vulpe. Iar la deschiderea unei şcoli din Capitală, responsabilul cu Educaţia a fentat gramatica cu un dezacord.

Embed:

O întrebare legată de legenda întemeierii Romei l-a pus în dificultate pe ministrul Educaţiei Remus Pricopie. Invitat la emisiunea „Kilometrul 0” de la Digi24, acesta a declarat că Romulus şi Remus au fost crescuţi de o vulpe, nu o de o lupoaică, aşa cum spune celebrul mit, pe care copiii îl învaţă încă din clasa a patra.

Nici începutul de an şcolar nu l-a ferit pe ministru de o nouă gafă. În discursul susţinut la şcoala 311 din sectorul 6, Remus Pricopie a strecurat un dezacord.

Intervenţia mea se opreşte aici, aproape se opreşte aici, nu înainte de a vă spune dumneavoastră, copiilor şi părinţilor, că aveţi una dintre cea mai frumoasă şcoală din Bucureşti”, a spus Remus Pricopie.

Ministrul Educaţiei este autor și co-autor a 6 volume, dar şi autor a 28 de articole științifice publicate în jurnale de specialitate, după cum reiese din CV-ul publicat pe siteul Guvernului.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!