Alina Bica a pledat ca avocat la instanţa supremă în faţa aceloraşi magistraţi care o judecă pentru corupţie

Data publicării:
alina bica iese

 

”Nu este prima oară când pledez ca avocat. Intru în mai multe cauze. Cred că este prima oară când mă vedeţi. Este vorba de cauza cu Scripcaru”, a spus fosta şefă a DIICOT la ieşirea din instanţa supremă, potrivit News.ro.

Întrebată cum se simte că a apărat un client în faţa aceluiaşi judecător care o judecă în dosarul de corupţie, Alina Bica a afirmat că trebuie să-şi câştige existenţa.

”Cum am spus şi în alte ocazii, trebuie să-mi câştig existenţa cumva. N-am ce face, trebuie să muncesc. E o experienţă nouă. N-am ce face, trebuie să mă adaptez”, a declarat Bica.

Despre profesia de avocat, Bica a arătat că ar fi încercat să o practice mai demult, dacă ar fi ştiut cum e.

”Să ştiţi că-mi place meseria de avocat. Dacă aş fi ştiut mai demult cum este aş fi încercat-o...”, a declarat fostul procuror şef al DIICOT.

Alina Bica a pledat marţi dimineaţa ca avocat ales al inculpaţilor Silviu Călin Pop şi Claudia Niculina Radu, în legătură cu măsurile preventive luate faţă de aceştia în dosarul de corupţie al primarului Braşovului, George Scripcaru.

Ulterior, Bica a avut termen în dosarul în care este judecată pentru fapte de corupţie în legătură cu activitatea sa de la ANRP, alături de omul de afaceri Dorin Cocoş şi de alte persoane, de către acelaşi complet de judecată în faţa căruia a pledat pentru cei doi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri